ToIXmou logo

Η παρουσίασή μας στο JA StartUp 2023

Κοινοποίηση

Δείτε το 4λεπτο pitch μας που μας έδωσε το Public Choice Award 2023

2 Ιουνίου 2023, Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού – Σε μια συναρπαστική κατάληξη του διαγωνισμού JA StartUp 2023, η ομάδα πίσω από την εφαρμογή To IX mou, εξασφάλισε το βραβείο Public Choice με το εντυπωσιακό 37% των ψήφων. Το pitch, που παρέδωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Γρηγόρης Λευκέλης, μαζί με τον CFO Γιάννη Μαυροδήμο, τον CTO Πέτρο Τσάτση και τον CMO Ηλία Παναγόπουλο, καθήλωσε το κοινό και παρουσίασε τα επαναστατικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής σε λιγότερο από 4 λεπτά.

Η εφαρμογή To IX mou, η all-in-one λύση διαχείρισης αυτοκινήτου που λείπει από την Ελληνική αγορά, βρέθηκε στο επίκεντρο των τελικών του JA StartUp 2023 που πραγματοποιήθηκε στις 2 Ιουνίου. Η δυναμική ομάδα παρουσίασε το όραμά της σε μια ομάδα αξιότιμων κριτών, επενδυτών και συναδέλφων επιχειρηματιών, αφήνοντας ανεξίτηλη εντύπωση με την καινοτόμο προσέγγισή τους και τις δυνατότητες αναταραχής στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Η Παρουσίαση

Ο Γρηγόρης Λεύκελης, Διευθύνων Σύμβουλος, ξεκίνησε το Pitch περιγράφοντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων στην αποτελεσματική διαχείριση των οχημάτων τους. Τόνισε την ανάγκη για μια ολοκληρωμένη και φιλική προς το χρήστη λύση που αντιμετωπίζει βασικά σημεία πόνου, όπως η παρακολούθηση συντήρησης, την ταλαιπωρία των οδηγών σε περίπτωση ανάγκης, τα ραντεβού σέρβις και η παρακολούθηση της απόδοσης του οχήματος.

Στη συνέχεια, ο CMO Ηλίας Παναγόπουλος, έθεσε την αγορά στόχο της εφαρμογής. Τόνισε την επιθετική αλλά στρατηγική προσέγγιση της ομάδας για τη διείσδυση στην αγορά, την αξιοποίηση των καμπανιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη βελτιστοποίηση καταστημάτων εφαρμογών (ASO), το μάρκετινγκ δεδομένων χρηστών και τις παραπομπές οδηγών. Το ολοκληρωμένο σχέδιο μάρκετινγκ είχε στόχο να δημιουργήσει ευαισθητοποίηση, να προωθήσει την υιοθέτηση των χρηστών και να καθιερώσει το To IX MOU ως την καλύτερη λύση στον χώρο διαχείρισης αυτοκινήτων.

to ix mou ilias panagopoulos cmo
to ix mou petros tsatsis cto

Ο CTO Πέτρος Τσάτσης παρουσίασε τις προηγμένες δυνατότητες σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, εξηγώντας πώς ενσωματώνεται απρόσκοπτα με διάφορα συστήματα αυτοκινήτων, επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν χρονοδιαγράμματα συντήρησης, να λαμβάνουν διαγνωστικά σε πραγματικό χρόνο και να έχουν πρόσβαση σε ένα δίκτυο αξιόπιστων κέντρων εξυπηρέτησης. Η τεχνογνωσία στην ανάπτυξη μιας ισχυρής και φιλικής προς τον χρήστη εφαρμογής ήταν εμφανής στη επίδειξη του πρωτότυπου της εφαρμογής, αφήνοντας το κοινό εντυπωσιασμένο και πρόθυμο να δοκιμάσει το To IX mou.

Τέλος, ο CFO Γιάννης Μαυροδήμος, παρουσίασε το μοντέλο τιμολόγησης, το κόστος της εφαρμογής, τις συνδρομές και τις οικονομικές προβλέψεις του To IX mou. Με σχολαστική έρευνα και σε βάθος ανάλυση, η ομάδα είχε εντοπίσει ένα σημαντικό κενό στην αγορά, με εκατομμύρια ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να αναζητούν μια αξιόπιστη και διαισθητική εφαρμογή διαχείρισης αυτοκινήτου.

Το Public Choice Award

Η συγκλονιστική παρουσίαση τεσσάρων λεπτών από την ομάδα To IX mou, όχι μόνο παρουσίασε την καινοτόμο λύση της, αλλά ανέδειξε επίσης την αφοσίωσή τους και το πάθος τους να μεταμορφώσουν την εμπειρία ιδιοκτησίας αυτοκινήτου. Το pitch τους έλαβε μια συντριπτική ανταπόκριση από το κοινό, κερδίζοντας το πολυπόθητο Public Choice Award, μια απόδειξη των δυνατοτήτων της εφαρμογής και της εξαιρετικής εκτέλεσης της ομάδας.

to ix mou public choice award 2023

Οι Μέντορες

Ο Γρηγόρης Λευκέλης, ο Γιάννης Μαυροδήμος, ο Πέτρος Τσάτσης και ο Ηλίας Παναγόπουλος εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους στους μέντορές τους, κα Μπαρδάκη, κ. Φαρμάκη, κ. Λούνη και κα Φραϊδάκη από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, για την πολύτιμη καθοδήγηση και υποστήριξή τους σε όλη τη διαδρομή. Η τεχνογνωσία και η καθοδήγηση των μεντόρων έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της στρατηγικής της ομάδας, στη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου της και τελικά στην εξασφάλιση της νίκης της.

to ix mou public choce award

Δείτε επίσης

to ix mou public choce award
Διακρίσεις
Greg

Κερδίσαμε το Public Choice Award 2023

Η επιτυχία του To IX mou, οφείλεται στο όραμα της ομάδας και της συμβουλές από τους μέντορες του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Έτσι, Το ΙΧ μου εξασφαλίσε το βραβείο Public Choice με το 37% των ψήφων.

Read More »
offradio press wall
Συνεντεύξεις
Greg

To IX mou στον OFF Radio

Η Ντέμη Παπαδοπούλου, από τον OFF Radio, είπε για την εφαρμογή μας την Τετάρτη 03/05/2023, με τον δικό της μοναδικό τρόπο! Ακούστε το απόσπασμα!

Read More »
 - 
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Greek
 - 
el
Spanish
 - 
es
Scroll to Top